Ik had vorig weekend een vriendinnetje te logeren. We waren naar een leuk feestje geweest, het werd erg laat en de volgende ochtend waren we wat brakjes.
Echt goed nadenken kan ik niet met een kater, maar het idee voor dit ontbijtje bleek na afloop toch tamelijk subliem.
Niet te hartig, niet te zoet, niet te licht en niet te zwaar: precies goed! En deze bagels met brie, banaan en walnoten zijn ook nog eens supersnel klaar: ook fijn wanneer je hoofd nog in standje slow motion staat 😉
Wat heb je nodig?
- bagels
- plakjes brie
- plakjes banaan
- handje walnoten
- honing
- snuf peper
- paar blaadjes rucola
Hoe maak je het?
Verwarm de oven voor, volgens de verpakking van de bagels.
Bagels hoeven maar slechts drie minuten in de oven.
Snijd de bagels doormidden en beleg de onderste helft met de plakjes brie, banaan en walnoten.
Bak de bagels in drie minuten: dit is ruim voldoende voor de kaas om te smelten.
Drizzle er wat honing over en een flinke snuf peper. Garneer met de sla en leg de bovenkant van de bagel erop.
That’s it!